Veilig betalen via

Duiken Makadi Bay

Makadi Bay is de juiste plek om je duikavontuur te beginnen en om deel te nemen aan de verschillende PADI duikopleidingen. Met gemakkelijke toegangspunten in deze beschermde baai biedt de zee een ideale conditie om te duiken en snorkelen. De dagelijkse trips zijn bedoeld voor duikers van alle niveaus om de prachtige riffen van de Rode Zee en de biologisch diverse omgeving in een ontspannen sfeer te verkennen, aangezien de meeste locaties 5 tot 30 minuten per boot verwijderd zijn. De duikpakketten zijn inclusief transfer van en naar uw hotel en worden verzorgd door de Aquarius Diving Club.

duiken/egypte/makadi-bay
{"product_type":"diving_travel","region_id":305,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Geen vakanties gevonden
Begin opnieuw / bekijk alle vakanties

Hotels in Makadi Bay op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

Ontdek duiken in Makadi Bay

Duikers worden hier beloond met ondiepe riffen, koraaltuinen en steile wanden. Verschillende controversiële wrakken voegen intriges toe aan dit duikresort aan de Rode Zee. Je kunt een breed scala aan kleurrijke koralen en sponzen verwachten, evenals veel rifvissen rond Safaga en Makadi Bay. Krokodilvissen, blauwgevlekte roggen, trompetvissen, napoleonvissen, anemoonvissen en bultruggen worden regelmatig gezien. Vroege duikers kunnen worden beloond met een schildpad.

Bepaalde sites zijn beroemd om hun rifhaaien en de gelukkigen zien misschien een hamerhaai. Barracuda, tonijn en makreel zijn regelmatig te zien op de wrakken van het gebied. Steenvissen, mottenvissen en koraalduivels verschuilen zich tussen de koralen.

Leren Duiken

De PADI openwater opleiding is mogelijk vanaf 15 jaar, en duurt 4 tot 5 dagen. De opleiding bestaat uit 5 theorie modules, 5 oefensessies in het zwembad waarin de benodigde duikvaardigheden worden bijgebracht en beoefend, en aansluitend 4 duiken in het buitenwater. De opleiding is inclusief alle duikmaterialen en lunch aan boord, maar exclusief cursusboek en duiktabel, welke ter plaatse moeten worden voldaan.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar is het mogelijk om de PADI junior open water opleiding te volgen!