Veilig betalen via

Nijlcruise Egypte

Reis over de Nijl in stijl! Het varen over deze langste rivier ter wereld kan namelijk ook in een luxe cruiseschip die u voorziet van goede slaapplaatsen, lekker eten en bovenal; een prachtig uitzicht vanaf het dek. Tussen het water van Aswan en Luxor zijn maar liefst 250 van deze cruiseschepen actief. 

rondreizen/egypte/nijlcruises
{"product_type":"round_trip","region_id":168,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
egypt - geffeamarriott beach resortmarriott beach resortluxor - gdfboatboat - gacbbbfedfu - gealuxorluxorluxortempletemple - gedfcthe - valley - of - the - kingsaswanegyptegyptnilephilaephilaeivanaf1.839,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 14 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 10 September 2022
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Isis: 15 Daagse Nijlcruise & Rode Zee / Hurghada

Egypte / Luxor / Nijlcruise - Hurghada10++
  • De ideale combinatie van strand & cultuur
  • Excursiepakket inbegrepen / gegarandeerd vertrek.
  • Nederlandstalige gidsen tijdens de excursies

bekijk vakantie
boat - gacbbbfegyptaswannileegyptphilaemarriott beach resortmarriott beach resortcairo - gebcccairo - gcebccairo - gdbcairo - gbcegypt - gcbaegypt - gcabdeegypt - gaffkhufu - gcdebbfblandscape - gcacpyramid - gfpyramidgedafeboatedfu - geaegypt - geffeaegyptian - temple - gacluxorluxor - gdftemplethe - valley - of - the - kingsivanaf1.969,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 14 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 17 September 2022
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Amon: 15 dgn Cairo, Nijlcruise, Rode Zee

Egypte / Luxor / Nijlcruise - Hurghada - Cairo10++
  • Verblijf in 5* accommodaties / gegarandeerd vertrek
  • Inclusief compleet excursie programma
  • Highlights: Piramides van Gizeh, Nijlcruise & Rode Zee

bekijk vakantie
luxoregypt - geffealuxor - gdfegypttemple - gedfcedfu - geaegyptian - temple - gacegypt - gbacaswantempleluxorluxorboat - gacbbbfboategyptthe - valley - of - the - kingsnilephilaephilaeivanaf1.489,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 7 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 1 Oktober 2022
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Alexia: 8 daagse Nijlcruise Egypte

Egypte / Luxor / Nijlcruise10++
  • Varen van Luxor via Kom Ombo en Edfu naar Aswan
  • Excursiepakket inclusief / gegarandeerd vertrek
  • Nederlandstalige gidsen tijdens de excursies

bekijk vakantie

Hotels in Nijlcruise op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

Ontdek het oude Egypte per Nijlcruise! U vaart in luxe en comfort over de Nijl en bezoekt alle highlights die de oude Egyptenaren voor ons achtergelaten hebben. Onze Nijlcruises zijn ook te combineren met andere Rondreis onderdelen!

Nijlcruise Egypte

Heeft u er altijd al van gedroomd om de culturele schatten van Egypte te ontdekken? Dan is een rondreis per Nijlcruise de perfecte manier!

Verschillende routes

Het bekendste stuk van de Nijl waar de meeste Nijlcruises varen is tussen Luxor en Aswan. Tussen deze plaatsen bevinden zich de meest interessante bezienswaardigheden van de Nijlcruise. Denk hierbij aan een bezoek aan de bezienswaardigheden in Luxor, Aswan, Abu Simbel, Kom Ombo en Edfu. Daarnaast is een combinatie met Caïro ook mogelijk. Hier bezoekt u de piramides, het Egyptisch museum en de Sfinx. Tot slot is een combinatie met verblijf aan de Rode Zee de ultieme combinatie om te genieten van de zon, zee en onderwaterwereld.

Onze schepen en accommodaties

Tijdens de Nijlcruise verblijft u op één van onze cruiseschepen. Onze Nijlcruise zijn vijf-sterren schepen en van alle gemakken voorzien. De kamers op onze boten zijn Junior Suites en voorzien van een complete badkamer, zithoekje en een panorama raam. We bieden drie dekken aan. U verblijft standaard op het middelste dek van de Nijlcruise en tegen een kleine toeslag kunt u kiezen voor een verblijf op het bovenste of onderste dek. Op het bovendek bevinden zich de lounge/ligstoelen, een barretje, een terras met parasols en een zwembad. Op het beneden dek bevinden zich de lounge bar en de eetzaal. De verzorging is op basis van vol pension.

Excursies en gidsen

De excursies, entreegelden en gidsen tijdens de Nijlcruise zijn inbegrepen in de prijs (exclusief de fooien). Ook inbegrepen zijn de transfers naar de tempels en bezienswaardigheden. Buiten de excursies van de Nijlcruise om is er altijd een reisleider ter plaatse die u afhaalt bij de luchthaven en die gedurende de reis voor u klaar staat om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Beste reistijd

Het weer in Egypte is het hele jaar heerlijk, met veel zon en aangename temperaturen. De wintermaanden en het voor- en najaar zijn de beste periodes om een Nijlcruise te maken. Onze Nijlcruises bieden wij het hele jaar door aan met gegarandeerd vertrek!