Veilig betalen via

Vakantie Soma Bay

Soma Bay is gelegen op een uitgestoken stuk land en biedt een breed panorama over de Rode Zee. Wanneer u achterom kijkt ziet u de luxueuze resorts en spectaculaire woestijnbergen. Het vliegveld van Hurghada ligt op ongeveer 45 kilometer afstand. De vele golfbanen maken Soma Bay geliefd bij de golfers. Zo ligt hier bijvoorbeeld de 18 hole golfbaan 'The Casades', ontworpen door golflegende Gary Player.

Hotels in Soma Bay op de kaart

INSPIRATIE #Egypte.nl

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

VAKANTIE: SOMA BAY

De Rode Zee biedt genoeg vermaakt, zowel onderwater als bovenwater. Duik en snorkel tussen de dolfijnen naar koraal en tropische vissen. Het rif van Soma Bay strekt zich uit tot de zuidgrens van Ras Abu Soma, Bay Point. Hier zijn veel verschillende zeedieren te zien zoals roggen, tijgerhaaien, hamerhaaien en barracuda's. Ook kunt u hier heerlijk zeilen of kitesurfen.

Ontspannen doet u in de grootste spa in de regio, 'Les Thermes Marins des Cascades', of gewoon in de buitenlucht. Het gebied heeft het hele jaar zon en aangename temperaturen. Luxor ligt op 240 kilometer afstand. Een excursie naar de vallei van de koningen of Karnak en de Luxor tempels is daarom erg aantrekkelijk en snel gemaakt.

Bekijk hier ons aanbod nijlcruisesrondreizen of strandvakanties.