Veilig betalen via

Vakantie Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh is een redelijk nieuwe en luxueuze vakantiebestemming. Gelegen in een prachtige baai aan de Rode Zee op slechts achttien kilometer van Hurghada. Aan de lange promenade rond de baai zijn er veel restaurants en cafés te vinden en de havens zijn gevuld met luxe jachten. 

Hotels in Sahl Hasheesh op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

VAKANTIE SAHL HASHEESH

De woestijn en de Rode-Zeebergen bieden genoeg bezienswaardigheden. Achter de resorts liggen golfbanen, attractieparken en parkjes met sierlijke wandelpaden. Shoppen doet u in de souks en nabijgelegen boetiekjes. De houten pier over de Rode Zee biedt een wijds uitzicht over de baai van Sahl Hasheesh en de "oude stad".

DUIKEN & EXCURSIES

Onderwater is Sahl Hasheesh net zo spectaculair als op het droge. Er wordt hier vooral gedoken naar de gezonken stad, een replica van de tempel van Horus in Edfu. Tussen de kunstvoorwerpen en Oud-Egypische architectuur zwemmen de meest kleurrijke vissen. Uitrusten van een geslaagde duik doet u op de kilometer lange zandstranden. Mocht u nog meer duiken willen maken dan is een uitstapje naar Abu Hashish zo gemaakt. Dit eiland met haar prachtige koraalriffen is erg geliefd bij duikers en snorkelaars vanwege het rijke onderwaterleven.

Bekijk hier ons aanbod nijlcruisesrondreizen of strandvakanties.