Veilig betalen via

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

VAKANTIE: SAFAGA

Safaga is een nog ongeschonden woestijnstadje aan de Rode Zee. Rustige wateren en inheemse marktkraampjes spelen hier de hoofdrol. Geen massatoerisme, maar onaagetaste koraalformaties, vredige strandjes en relatief goedkope accomodaties.

LAST MINUTES

Safaga ligt op korte afstand van de bekendste last minute bestemming van Egypte; Hurghada. Hier vindt u het hele jaar door goede aanbiedingen, waar u voor een last minute prijs naar de zon kunt. 

DUIKEN & EXCURSIES

Voor wie ‘s avonds op zoek is naar meer leven; het bruisende Hurghada is slechts 50 kilometer verwijderd van ‘Port Safaga’. Duiken is hier sterk in opkomst en de onderwaterwereld is hier prachtig en kleurrijk.Verken bijvoorbeeld het rif van Abu el Kifan en kom oog in oog te staan met een groep Manta’s. Schildpadden, hamerhaaien en dolfijnen zijn hier ook geen zeldzaamheid, evenals de vriendelijke mensen. De wind die vanuit noordelijke richting wordt aangestuurd is ideaal voor windsurfers. Kortom, Safaga moet het zeker hebben van z’n activiteiten op- en onder het wateroppervlak.

Bekijk hier ons aanbod nijlcruisesrondreizen of strandvakanties.