Veilig betalen via

Vakantie Port Ghalib

Op steenworp afstand van de populaire badplaats Marsa Alam ligt sinds kort één van de meest luxueuze vakantiebestemmingen van Egypte, Port Ghalib. Dit kleine havenstadje is veranderd in een waar paradijs. Strand, palmbomen, botanische tuinen en drie exclusieve resorts grenzen aan de op een na grootste zoutwaterlagune ter wereld. Port Ghalib is een lust voor het oog.

vakantie/egypte/port-ghalib
{"product_type":"sun_holiday","region_id":170,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Geen vakanties gevonden
Begin opnieuw / bekijk alle vakanties

Hotels in Port Ghalib op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

VAKANTIE PORT GHALIB

De meeste hotels weerspiegelen de twaalfde eeuw. Beschilderde plafonds, kroonluchters van kristal en intieme Arabische hoekjes. De sfeer is sprookjesachtig en dit wordt in de avond verder versterkt door de authentieke handgemaakte lantaarns die de resorts verlichten.

EXCURSIES

Omringd door zee en woestijn is er voor de vakantieganger genoeg te beleven. Dagexcursies naar Luxor, Aswan of de Vallei der Koningen liggen op een goede afstand. Deze spectaculaire attracties liggen allemaal in de buurt. Avonturiers kunnen hun lol op met 4x4 en kameeltochten door de woestijn, of met watersporten als windsurfen en waterskiën.

DUIKEN

Daarnaast is Port Ghalib een prachtige duik- en snorkellocatie, door haar ligging aan de Rode Zee. De hoge temperatuur zorgt het hele jaar voor helder en warm zeewater, waardoor de kans groot is dat u hier schildpadden, haaien of dolfijnen tegenkomt.

Bekijk hier ons aanbod nijlcruisesrondreizen of strandvakanties.