Veilig betalen via

Vakantie Makadi Bay

Makadi Bay is een rustige stad vlakbij de grote bruisende stad Hurghada en staat vooral bekend om de vele watersportmogelijkheden.

Hotels in Makadi Bay op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

VAKANTIE MAKADI BAY

Deze baai combineert het woeste woestijnlandschap met het heldere turquoise Rodezeewater. Het spectaculaire koraal en het rijke onderwaterleven maken Makadi Bay tot een geliefde plek om te duiken en snorkelen.

DUIKEN & EXCURSIES

Er vertrekken vanaf Makadi Bay regelmatig zeilboten naar het nabijgelegen Gfitun Island, een paradijs voor watersportliefhebbers. Ook op het land is er genoeg te doen en te bezichtigen. De uitgestrekte witte zandstranden bieden een prima plek om helemaal tot rust te komen. Een tripje naar de Oostelijke woestijn biedt u een prachtig woestijnlandschap met Rode-Zeebergen. Verscholen tussen de bergen liggen de eeuwenoude kloosters St. Anthony’s and St. Paul’s. Deze religieuze bezienswaardigheden stammen uit de periode van 251 (n.Chr.).

Shoppen doet u in Egypte natuurlijk in een souk. Souk Makadi huisvest vele restaurants en lunchplekken en heeft meer dan 145 winkels. In het centrum bevinden zich meerdere clubs en restaurants waar u uw avond dansend kunt afsluiten.

Bekijk hier ons aanbod nijlcruisesrondreizen of strandvakanties.