Veilig betalen via

Al Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwa

Al Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya SiwaAl Nyhaya Siwashutterstock - xAl Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwais boekbaar vanaf: 2.250,-bekijk prijzenAl Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwa prijzenScoort eenvan de 1 reviews9,0
 • Verblijf in luxe tentenkamp in de westelijke woestijn
 • Inclusief compleet excursie programma
 • Highlights: Zoutmeren, bron van Cleopatra, Zeituna

Direct naar prijzen

Hotelbeschrijving

Al Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwa

Midden in de Egyptische Westelijke Woestijn, tussen de duinen van de Grote Zandzee, ligt Al Nyhaya. Het is een geestverruimende ontsnapping in de woestijn, rechtstreeks uit een sprookje van de 1001 Nachten.

Op de top van een rotsplateau buigt een 500 meter lange, 3 meter hoge beschermende muur rond een groene geheime oase-schuilplaats. Het heeft een 10 meter groot zwembad gevuld met natuurlijk water dat rechtstreeks uit de zoetwaterbron komt. Het Andalusische irrigatiesysteem zorgt voor zoet water voor alle planten en bomen die ermee verbonden zijn.

Al Nyhaya is een plek waar je helemaal tot rust kunt komen en kunt ontspannen als geen andere plek ter wereld!

315742327   318541213

Accommodatie: Al Nyhaya, Siwa, Westelijke woestijn

DAG 1: AANKOMST ALEXANDRIË - Het vliegtuig daalt en de stad Alexandrië, gesticht door Alexander de Grote, komt in zicht. Direct na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de eerste nacht verblijft. De vakantie is begonnen!

DAG 2: REIS NAAR SIWA / START WOESTIJNSAFARI  - Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald voor de 6 uur durende tocht naar het oase dorp Siwa. Na aankomst in Siwa stapt u over op een 4x4 jeep voor de tocht door de woestijn naar Al Nahaya. De rest van de dag kunt u hier genieten van het zwembad, de zonsondergang en de sterren.

DAG 3: VERKENNING SIWA / ZONSONDERGANG TAGHAGIEN  - We beginnen deze dag met een duik in de zoutmeren. De zoutmeren hebben vergelijkbare hyper-zouteigenschappen als die van de Dode Zee. Dit betekent ook dat de meren geweldige helende eigenschappen hebben. Daarna brengen we een bezoek aan het bad van Cleopatra, ook wel bekend als de “grond van de Zon”, de tempel van Umm Ubayd en aan de tempel van het orakel. Aan het einde van de middag gaan we naar Taghagien om de zonsondergang te aanschouwen.

DAG 4: DODENBERG / MUSEUM / SHALI  - Zet u vandaag schrap voor de dodenberg (Jabal al-mawta), hier bevinden zich verschillende graven uit zowel de oud-Egyptische als de oud-Romeinse periode. Vervolgens gaan we naar het Siwa museum en brengen we een bezoek aan de vesting “Shali”, gebouwd uit gedroogde klei rondt 1200 na Christus. We sluiten de dag af bij Taghagien om de zonsondergang te aanschouwen.

DAG 5: ABU SHRUF / BIR WAHED / SANDBOARDEN  - Wat dieper in de woestijn ligt de oase van Abu Shruf en het dorpje Zeituna, waarvan men zegt dat de lokale bevolking genezende eigenschappen hebben. Even verder brengen een bezoek aan de meren van Bir Wahed. In de middag gaan we lekker Sandboarden op de zandduinen. Terug in het resort wordt er gedineerd bij het kampvuur onder het genot van Berberse muziek.

DAG 6: DAG VRIJ / OPTIONELE MASSAGES  - Na een paar vermoeiende dagen is het tijd voor een dag ontspanning. U kunt rustig genieten van de omgeving of kiezen uit de verschillende massages en traditionele behandelingen.

DAG 7: REIS NAAR ALEXANDRIË  - Na het ontbijt rijden we weer naar Alexandrië. Hier verblijft u de laatste nacht voordat de vakantie dan toch echt voorbij is.

DAG 8: TERUGREIS - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Alexandrië gebracht voor uw reis naar Amsterdam.

Al Nyhaya tents-1030x728

Overnachting: Hoge kwaliteit lotus bell tent

 • Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen.
 • Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.

INBEGREPEN

 • Vlucht Amsterdam - Alexandrië (via Istanbul) met Turkish Airlines
 • 23KG ruimbagage, maaltijden en frisdranken aan boord van het vliegtuig
 • 2 nachten verblijf in het Radisson Blu in Alexandrië op basis van logies en ontbijt 
 • 5 nachten verblijf in Al Nyhaya op basis van vol pension
 • Excursies in Siwa en omgeving
 • Transfer per mini bus van Alexandrië naar Siwa
 • Transfer per 4x4 jeep van Siwa naar Al Nyhaya
 • Alle entreegelden m.b.t. de excursies
 • Luchthavenbelasting
 • Bijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)

NIET INBEGREPEN

 • Visum kosten
 • Reis- of annuleringsverzekering (optioneel bij te boeken, zie 'Prijzen & Boeken')
 • Overige uitgaven

Locatie

Over de locatie

Siwa is een van de Westelijke Oases van Egypte en tevens de naam van het dorpje dat in deze oase ligt. Siwa ligt tussen de Qattara-depressie en de Grote Zandzee in de Westelijke Woestijn, bijna 50 km ten oosten van de Libische grens en 560 km van Caïro.

Al Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwa

LandEgypte
RegioWoestijnsafari's
PlaatsSiwa

Beoordelingen

Onderdelen Reis

Deze reis bestaat uit losse onderdelen (mogelijke onderdelen zijn vlucht, hotel, autohuur, excursies, transfers) en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van de voordeligste tarieven, die dagelijks door de reisdienstverschaffers worden aangeboden. Voor deze boeking bemiddelt deze website in opdracht van Gomundo, welke de reisonderdelen op naam van de klant vastlegt. Naast de algemene voorwaarden van deze website zijn tevens de algemene voorwaarden van Gomundo hierop van toepassing. Deze reis valt onder de SGR dekking van Gomundo (m.u.v. reizen bestaande uit slechts een losse vlucht). Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. Je kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe..

Inclusief

 • Vlucht
 • Hotel
 • Handbagage
 • Transfers
 • Toeristenbelasting

Optioneel

 • Ruimbagage
 • Massages en behandelingen
 • Toe te voegen op volgende pagina

Exclusief

 • Visumkosten

beschikbaarheid

Egypte.nl haalt de goedkoopste prijzen voor je op.
Bekijk prijzen.
Egypte.nl haalt de goedkoopste prijzen voor je op.
Bekijk prijzen.
Sluiten

Accommodatie

Zonder accommodatie
Selecteer een datum
HotelAl Nyhaya: 8 daagse woestijnsafari / Siwa
Aantal dagen
Aantal nachten
Aantal pers.
Verzorging
Kamertype
Check-in
Check-out

vlucht

Zonder vlucht
Heenvlucht
Luchthaven A
Luchthaven B
+ € 0,-? - ?Airline onbekend
Terugvlucht
Luchthaven B
Luchthaven A
+ € 0,-? - ?Airline onbekend

Prijs

Prijs per persoon +
  - Hotel
  - Vlucht
  - Huurauto
Boekingskosten19,50
Calamiteitenfonds
i
2,50
Verzekeringskosten +
Totaal
Totaal
De getoonde prijzen kunnen wij alleen vandaag garanderen
Deze reis nu boeken
ZEKERHEDEN
Voor deze boeking bemiddelt Egypte.nl in opdracht van Gomundo. Deze reis valt onder de SGR dekking van Gomundo.

Beoordelingen