Veilig betalen via

Nasser: 15 daagse Nijlcruise - Nassermeer - Cairo - Rode Zee

nassermeerboatboat - gacbbbfedfu - geaegypt - gbacegypt - geffeaegyptian - temple - gacluxorluxorluxorluxor - gdftempletemple - gedfcthe - valley - of - the - kingsaswanegyptegyptnilephilaephilaeabu - simbelabu - simbelabu - simbelabu - simbel - templeabu - simbel - templesmarriott beach resortmarriott beach resortpyramidgaccfpyramid - gfpyramid - gefdcpyramidgedafeegypt - gbbebecairo - gdbegypt - gcabdeegypt - gcbaNasser: 15 daagse Nijlcruise - Nassermeer - Cairo - Rode Zee is boekbaar vanaf: 0,-bekijk prijzenNasser: 15 daagse Nijlcruise - Nassermeer - Cairo - Rode Zee prijzenScoort eenvan de 2 reviews10,0
 • Verblijf in 5* accommodaties en cruiseschepen
 • Excursiepakket inclusief / gegarandeerd vertrek
 • Highlights: Piramides van Gizeh, Abu Simbel Tempel, Luxor Tempel

Direct naar prijzen

Hotelbeschrijving

NASSER: 15 DAAGSE RONDREIS INCL. NIJLCRUISE, NASSERMEER, CAIRO EN RODE ZEE / HURGHADA

Nasser: Indrukwekkende rondreis langs de hoogtepunten van de Nijl en het Nassermeer met ontspannen strandvakantie in Hurghada.

DAG 1: AMSTERDAM / CAIRO - Vandaag vliegt u naar Caïro en wordt u door onze mensen in Egypte welkom geheten. U verblijft in het Steigenberger Pyramids op basis van logies & ontbijt.

DAG 2: PIRAMIDES EN SFINX - Onze chauffeur haalt u en uw gids na het ontbijt op voor een uitgebreide excursie dag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Daarna gaat u naar het Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is. ’s Avonds heeft u de optie om een Diner aan de Nijl bij te boeken.

DAG 3: CAIRO / LUXOR - Vandaag vertrekt u vroeg naar de luchthaven van Caïro om vervolgens door te vliegen naar Luxor. Bij aankomst in Luxor wordt u naar het cruise schip gebracht en kunt u zich voorbereiden op de eerste excursie dag. Na een korte kennismaking staat een bezoek aan de westelijke oever van Luxor gepland. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. ’s Middags keert u terug naar het schip in Luxor.

DAG 4: LUXOR / EDFU - Voordat de zon op zijn heetst is, bezoekt u de oostelijke oever van Luxor. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen, het heeft iets magisch. Uw gids vertelt u alles over de historische waarde van deze gebouwen. In de namiddag vaart u via Esna naar de stad Edfu.

DAG 5: EDFU / ASWAN - Na het ontbijt vaart u naar Kom Ombo waar u de dubbele tempel van Kom Ombo zult bezoeken. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, krokodillen god Sobek en valken god Horus. Tijdens het diner zet het schip koers naar Aswan.

DAG 6: ASWAN - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een felucca vaart u naar de botanische tuinen.

DAG 7: CHECK IN ASWAN - Vandaag wordt u naar het cruise schip gebracht waar u 4 nachten verblijft op het Nassermeer. U overnacht aan boord van het Mövenpick MS Prince Abbas.

DAG 8: KALABSHA TEMPEL - Na het ontbijt zal er een bezoek worden gebracht aan de indrukwekkende Kalabsha tempel, Beit al Wali en de Kiosk van Kertassi. Na de lunch wordt er doorgevaren naar Wadi el Seboua.

DAG 9: WADI EL SEBOUA - Na het ontbijt zult u een bezoek brengen aan de tempel van Wadi el Seboua, de tempel van Dakka en de tempel van Meharakka. Vervolgens zet het schip koers richting Aswan. Bij het passeren van de kreeftskeerkring zal er geproost worden en vervolgens geluncht worden. Het diner en de overnachting zijn aan boord van het cruiseschip.

DAG 10: KASR IBRAHIM - Vroeg in de ochtend vaart de cruise naar Kasr Ibrim. Vanaf het dek maakt u de mooiste foto's van deze archeologische vindplaats, helaas is het bezoeken niet toegestaan. De lunch wordt geserveerd aan boord en u vaart verder naar Amada waar de schitterende tempels van Amada, Der en de Tombe van Penout liggen. In de middag wordt verder gevaren naar Abu Simbel. Een bezoek aan de tempel van Abu Simbel wordt een van de hoogtepunten van uw reis. U overnacht in Abu Simbel

DAG 11: HURGHADA - Vandaag brengen wij u naar de laatste bestemming: badplaats Hurghada. De verzorging voor uw verblijf in Hurghada is op basis van half pension.

DAG 12 T/M DAG 14: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. Dit is een van de mooiste duikbestemmingen van de wereld dus overweeg vooral een snorkel- of duiktrip bij te boeken.

DAG 15: HURGHADA / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. U wordt per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw reis naar Amsterdam. U kijkt terug op een onvergetelijk avontuur!

 • Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen.
 • Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.

INBEGREPEN

 • Vlucht Amsterdam - Caïro & Hurghada - Amsterdam met Egypt Air incl. 23 KG ruimbagage, 8 KG handbagage, maaltijden en frisdranken aan boord van het vliegtuig
 • Vlucht Caïro - Luxor met Egypt Air
 • Transfer Abu Simbel - Hurghada per luxe minibus
 • 4 nachten aan boord van de cruise M/S Royal Princess op basis van vol pension
 • 4 nachten aan boord van de cruise Mövenpick M/S Prince Abbas op basis van vol pension
 • 2 nachten in het Steigenberger Pyramids op basis van logies & ontbijt (upgrades mogelijk, zie 'Prijzen & Boeken')
 • 4 nachten in het Marriott Beach Resort op basis van half pension
 • Excursies in Aswan, Kom Ombo, Edfu en Luxor
 • Excursies tijdens Nassermeer cruise
 • Excursies in Caïro: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch Museum
 • Alle entreegelden m.b.t. de excursies
 • Luchthavenbelasting
 • Alle transfers

NIET INBEGREPEN

 • Fooien: 50 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)
 • Visum kosten
 • Reis- of annuleringsverzekering (optioneel bij te boeken, zie 'Prijzen & Boeken')
 • Overige uitgaven

Locatie

Nasser: 15 daagse Nijlcruise - Nassermeer - Cairo - Rode Zee

LandEgypte
RegioCairo
PlaatsNijlcruise - nassermeer - cairo - hurghada

Beoordelingen

Onderdelen Reis

Deze reis bestaat uit losse onderdelen (mogelijke onderdelen zijn vlucht, hotel, autohuur, excursies, transfers) en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van de voordeligste tarieven, die dagelijks door de reisdienstverschaffers worden aangeboden. Voor deze boeking bemiddelt deze website in opdracht van Gomundo, welke de reisonderdelen op naam van de klant vastlegt. Naast de algemene voorwaarden van deze website zijn tevens de algemene voorwaarden van Gomundo hierop van toepassing. Deze reis valt onder de SGR dekking van Gomundo (m.u.v. reizen bestaande uit slechts een losse vlucht). Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. Je kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe..

Inclusief

 • Vlucht
 • Hotel
 • Handbagage
 • Transfers
 • Toeristenbelasting

Optioneel

 • Ruimbagage
 • Toe te voegen op volgende pagina

Exclusief

  beschikbaarheid

  Egypte.nl haalt de goedkoopste prijzen voor je op.
  Bekijk prijzen.
  Egypte.nl haalt de goedkoopste prijzen voor je op.
  Bekijk prijzen.
  Sluiten

  Accommodatie

  Zonder accommodatie
  Selecteer een datum
  HotelNasser: 15 daagse Nijlcruise - Nassermeer - Cairo - Rode Zee
  Aantal dagen
  Aantal nachten
  Aantal pers.
  Verzorging
  Kamertype
  Check-in
  Check-out

  vlucht

  Zonder vlucht
  Heenvlucht
  Luchthaven A
  Luchthaven B
  + € 0,-? - ?Airline onbekend
  Terugvlucht
  Luchthaven B
  Luchthaven A
  + € 0,-? - ?Airline onbekend

  Prijs

  Prijs per persoon +
    - Hotel
    - Vlucht
    - Huurauto
  Boekingskosten19,50
  Calamiteitenfonds
  i
  2,50
  SGR bijdrage
  i
  10,-
  Verzekeringskosten +
  Totaal
  Totaal
  De getoonde prijzen kunnen wij alleen vandaag garanderen
  Deze reis nu boeken
  ZEKERHEDEN
  Voor deze boeking bemiddelt Egypte.nl in opdracht van Gomundo. Deze reis valt onder de SGR dekking van Gomundo.

  Beoordelingen