Veilig betalen via

Excursies Luxor

Abydos & Dendara

Tijdens deze excursie brengt u een bezoekt aan de tempels van Abydos en Dendara.

Abydos inclusief lunch box

Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan de oude stad Abydos, gelegen aan de westoever van de Nijl. Een lunchbox is inclusief.

Dendara inclusief lunch

Het tempelcomplex van Dendara dateert uit de tijd van het Oude Rijk en was het heiligdom van Hathor en Isis. De lunch is inbegrepen

Halve dag Oostelijke oever

Tijdens deze halve dag excursie bezoekt u de oostelijke oever van Luxor. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen, het heeft iets magisch.

Halve dag Westelijke oever

's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III.

Luchtballon Luxor

Aanschouw de unieke bezienswaardigheden in Luxor vanuit een adembenemend oogpunt!

Luxor Museum

Geen plek ter wereld waar meer bezienswaardigheden zo in de open lucht te bewonderen zijn als in Luxor, maar ook in het Museum staat een collectie waar men zeer trots op is.

Oost en Westbank Luxor

's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. 's Middags bezoekt u de oostelijke oever van Luxor. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen, het heeft iets magisch.

Sound & Light show Karnak Tempel

Bij deze indrukwekkende show wordt de geschiedenis van de oude Egyptenaren op een leuke manier gepresenteerd aan het publiek. In de vorm van een licht show wordt het verhaal verteld van de farao's en de tempels die zij achterlieten. Een show die u zeker niet wilt missen als u in Luxor bent. U wordt rond 19.00 uur opgehaald bij uw hotel. De show duurt ongeveer 1,5 uur.

Stadstour Luxor per koets 

Tijdens deze ca. 3 uur durende excursie ontdekt u per koets het centrum van Luxor. U krijgt een goede indruk van het dagelijks leven van de dagelijkse bevolking en u kunt genieten van de vele geuren en kleuren om de markt.

Vragen, reserveringen of problemen

Egypte.nl werkt op locatie samen met NTS (National Travel Service). Zij zijn uw eerste contactpersoon voor al uw vragen, excursie reserveringen en/of bij problemen. NTS verzorgt uw transfer, komt u opzoeken in uw hotel en is 24/7 voor u bereikbaar.

Adres in Luxor: Om El Moameneen School, Luxor

Tel: +2095 2382900 Tel 2: +2095 2370357