Veilig betalen via

Excursies Aswan

Abu Simbel per bus

Abu Simbel is een plaats die je niet mag missen tijdens je reis door Egypte. De tempels van Abu Simbel staan bekend als de mooiste van Egypte. De tocht naar Abu Simbel per bus duurt ongeveer 2,5 uur.

Abu Simbel per vlucht

Abu Simbel is een plaats die je niet mag missen tijdens je reis door Egypte. De tempels van Abu Simbel staan bekend als de mooiste van Egypte. U vliegt in circa 30 minuten naar Abu Simbel.

Bezoek Nubisch dorp

Bij deze excursie bezoekt u een traditioneel Nubisch dorp. De Nubiërs zijn de oorspronkelijke bewoners van Zuid Egypte. Veel Egyptische Nubiërs moesten verhuizen na de aanleg van het Nassermeer door de Nijl af te dammen bij Aswan. Toch zijn er nog enkele Nubische dorpjes in de buurt van Aswan. Bij deze excursie krijgt u de kans zo'n dorp te bezoeken en kennis te maken met de oorspronkelijke manier van leven van de Nubiërs.

Hoge Dam Aswan

Breng een bezoek aan de hoge Aswandam en zijn vriendschapsmonument.

Hoge Dam en Onvoltooide Obelisk

Breng een bezoek aan de hoge Aswandam, zijn vriendschapsmonument en de Onvoltooide Obelisk die in opdracht van koningin Hatsjepsoet is gebouwd.

Nubisch Museum

In dit museum vindt u alle objecten en uitleg waaruit op te maken is hoe de Nubiërs leefden voordat hun oorspronkelijke woongebied verloren ging. Nubië ligt tegenwoordig tussen het zuiden van Egypte en het noorden van Sudan.

Nubisch Museum

In dit museum vindt u alle objecten en uitleg waaruit op te maken is hoe de Nubiërs leefden voordat hun oorspronkelijke woongebied verloren ging. Nubië ligt tegenwoordig tussen het zuiden van Egypte en het noorden van Sudan.

Onvoltooide Obelisk

De Onvoltooide Obelisk in Aswan is de grootste Obelisk die in opdracht van farao Hatsjepsoet is gebouwd.

Philae Tempel

Philae is een eiland in de Nijl nabij Aswan...op dit eiland vond de vruchtbaarheidsgodin Isis volgens de legende het hart van haar vermoorde echtgenoot, Osiris. Ter ere van Isis is de zeer indrukwekkende tempel gebouwd.

Sound & Light show Philae tempel

Een schitterende licht- en geluidshow bij de Philae Tempel. Philae is een eiland in de Nijl nabij Aswan...op dit eiland vond de vruchtbaarheidsgodin Isis volgens de legende het hart van haar vermoorde echtgenoot, Osiris. Ter ere van Isis is de zeer indrukwekkende tempel gebouwd. Wanneer het donker wordt, kunt u genieten van deze show bij de Philae Tempel!

Stadstour Aswan per koets

Tijdens deze excursie van ca. 2,5 uur bezoekt u het centrum van Aswan. Ervaar hoe de dagelijkse bewoners hun boodschappen doen en geniet van de vele geuren en kleuren op de markt.

Vragen, reserveringen of problemen

Egypte.nl werkt op locatie samen met NTS (National Travel Service). Zij zijn uw eerste contactpersoon voor al uw vragen, excursie reserveringen en/of bij problemen. NTS verzorgt uw transfer, komt u opzoeken in uw hotel en is 24/7 voor u bereikbaar.

Adres in Aswan: 97 Cornich El Nil Street, Aswan

Tel: +2097 2310917 Tel 2: +2097 2325453