Veilig betalen via

Cursussen Egypte

Bent u gefascineerd door het oude Egypte? Wilt u meer weten over de taal, cultuur, religie en geschiedenis van deze oude beschaving?

Thoth Egypte cursussen

Thoth was de Egyptische god van de schrijfkunst en wijsheid. Met Thoth Egypte cursussen verspreidt Patrick van Gils de kennis over het oude Egypte.

Sinds het afronden van zijn studie geschiedenis in 2001 heeft Patrick van Gils zich intensief in de Egyptologie verdiept. Hij heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop de militaire campagnes van de farao’s Thoetmoses IV en Amenhotep III werden vastgelegd en naar de afkomst van farao Sethnakhte. Op dit moment doet Patrick onderzoek naar de wijze waarop de zonen van farao Ramses II op diens monumenten zijn aangebracht. Over deze onderzoeken zijn verschillende artikelen verschenen. Deze artikelen kunt u lezen door hier te klikken.

Thoth Egypte cursussen biedt u aantrekkelijke, toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige cursussen en seminars. Door zijn jarenlange ervaring als geschiedenis docent is Patrick uitstekend in staat om op een zeer boeiende wijze de vaak lastige Egyptologische materie begrijpelijk over te brengen. Bekijk hier de cursussen.