Veilig betalen via

Duiken Port Ghalib

Ontdek de onderwaterwereld in de omgeving van Port Ghalib waar het onderwaterleven niet is bedorven en sterk wordt bewaard. Leun achterover in de prachtige wateren van de Rode Zee terwijl u in Port Ghalib bent en geniet van spannende wrakken, kleurrijke riffen en een overvloed aan gezelligheid op de jachthaven. Verwacht dolfijnen tegen te komen op weg naar duikplekken per boot en misschien zelfs onder water. Krokodilvissen zijn gemakkelijk te vinden en zeenaalden kronkelen rond het rif. Terwijl oceanische witpunthaaien en hamerhaaien bij Elphinstone grazen, kun je dichter bij de kust ook witpunthaaien en boogbekhaaien zien. Tonijn en makreel jagen langs het rif en verwachten ook de gebruikelijke wolken anthias en wervelingen van fuseliers.

duiken/egypte/port-ghalib
{"product_type":"diving_travel","region_id":170,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Geen vakanties gevonden
Begin opnieuw / bekijk alle vakanties

Hotels in Port Ghalib op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Egypte

Emperor Divers

Marsa Alam is een geweldige locatie voor zowel lerende als ervaren duikers, met een scala aan trips van ondiepe wrakken en baaien tot Elphinstone van wereldklasse. Leer duiken of ga verder met duiken met het vriendelijke, ervaren team van gidsen. Emperor Divers is direct in Port Ghalib gevestigd, op 5 minuten van Marsa Alam International Airport (RMF) en 2,5 uur van Hurghada Airport (HRG). Port Ghalib is de vertrekhaven voor de meeste dagelijkse duikboten en safariboten in het zuiden.

Leren Duiken

De PADI openwater opleiding is mogelijk vanaf 15 jaar, en duurt 4 tot 5 dagen. De opleiding bestaat uit 5 theorie modules, 5 oefensessies in het zwembad waarin de benodigde duikvaardigheden worden bijgebracht en beoefend, en aansluitend 4 duiken in het buitenwater. De opleiding is inclusief alle duikmaterialen en lunch aan boord, maar exclusief cursusboek en duiktabel, welke ter plaatse moeten worden voldaan.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar is het mogelijk om de PADI junior open water opleiding te volgen!