Veilig betalen via

Egypte Februari 2022

2022-02-22

Egypte Februari 2022

Zon, zee, strand, heerlijk eten en vriendelijke warme mensen.

In Hurghada aangekomen ervaar je de heerlijke temperatuur en de rust van het leven aldaar. Hurghada is aardig gegroeid in al die jaren, maar de hectiek van het leven in Nederland kun je even helemaal achter je laten.

Na een paar dagen de verschillende winkelcentra, gezellige havenboulevard en diverse restaurants en strand te hebben ontdekt, zakten we af met een Renault 7 personen taxi vanuit de buitenwijk aan de rand van de stad voor een prikkie naar Hotel Onatti Beach in de gemeente El Quseir, een fijn familie hotel pal aan het strand waar je je meteen thuis voelt en waar je met de heerlijke egyptische keuken kennis maakt. Heerlijk voor een paar dagen rust. Een sauna en persoonlijke massage, een spelletjeshoek, een leeshoek, of toch een dag excursie boeken naar Luxor. De receptie helpt je bij alles wat je nodig hebt.

Tijdens dit verblijf hebben we een dagtocht gedaan naar de prachtige boulevard en haven van Port Ghalib. Wie even chique wil flaneren en de prachtige schepen wil bewonderen, die er aanmeren en heerlijk wil dineren en nog even een gezellige aankoop in het achterliggende winkelstraatje wil doen, kan ik het van harte aanbevelen.

En weer terug naar Hurghada voor nog een paar dagen genieten, betaalbaar shoppen en de heerlijke keuken genieten voordat we weer terugvlogen direct in 4,5 uur naar Schiphol. Dit is voor herhaling vatbaar.

Nelis van Ooijen